Kristine Stammer

»For mig er ægte skønhed et udtryk for integritet. Integritet betyder hel, eller helhed - og hele er det, vi alle er, i vores natur. I vores essens.«.

vinger med tegn.png
  • Facebook
  • Instagram

sig selv

At turde se

»Selvom jeg til daglig arbejder med personlige fortællinger – spændende, unikke historier om mennesker, der alle har noget på hjerte – kan det stadig være en udfordring at finde ud af, hvor jeg skal tage det første spadestik, når historien er min egen. Ikke mindst, når den historie har til formål at give dig, der ikke kender mig, et indblik i, hvem jeg er, og hvordan jeg bevæger mig i verden.

 

Det er, for mig - som for de fleste andre - et spørgsmål om mod at se sig selv. At blive set. Men tiden nu er inde til at turde, så læs med, når jeg giver et bud på, hvad jeg ser - et bud på mig selv.

 

Mit ønske er at give dig mulighed for at opdage, om vi kan blive et godt match for en stund. Om du kan have tillid til, at vi sammen åbner din verden, på en måde, du - med al sandsynlighed - aldrig har prøvet før. «

Kristine Stammer 

Stemningskunstner

Uddannet Cand.ling.merc. fra CBS og SDU i 2006, med speciale i kommunikationsplanlægning.

 

Født i Silkeborg i 1979, med en naturlig sans for design, æstetik og skønhed.

 

Kosmopolit, optimist, og idealist - men fremfor alt, dedikeret til den intuitive, kunstneriske og sanselige proces, der baner vejen for, at fred og velvære kan blive en livsstemning for hvert et menneske.  

 
Det første spadestik: Rejsende Onkel Mac?

For at give dig et indblik i, hvem jeg er, kunne jeg lade min fortælling starte med de talrige ophold i udlandet, der har givet farve til mit livs gobelin. Mere end ti års rejser, der samlet udgør den smukkeste mosaik af oplevelser og indsigter, der er akkurat ligeså forskellige, som landene, hvor jeg har fået dem.

 

Jeg kunne fortælle dig om at arbejde med PR i Indien, med reklamer i Oman, med eventplanlægning i New Yorks restaurationsbranche, eller om at arbejde med webdesign, midt i Hawaiis spirituelle centrum.

- Eller ville det være mere rigtigt at starte med min kærlighed for historierne - og for selve sproget, der gør det muligt for dem at blive bragt til live? Det, som, hvis jeg kigger på min egen livshistorie, ligner en skæbnebestemt rejse ind i betydningen af det talte og skrevne ord. En rejse, der startede med store ører på slagbænken i min mormor og morfars køkken, og senere førte mig til Syddansk Universitet, CBS, og University of Calgary, for at tilfredsstille min ligeså store lyst til at lære og vide mere. -Og som for øvrigt langt fra er slut.

Sandheden
- og en god kop kaffe

Eller måske ville det være mere oplagt, først at dykke ned i naturens enestående betydning for min forståelse af skønhed, harmoni, integritet – af livet selv? Et verdensbillede, jeg ved, jeg kan takke mine forældre for, da de valgte at give mig et barndomshjem midt i Silkeborgs store, smukke skove. En mulighed for, dagligt at opdage, hvad naturens tilstedeværelse betyder for, om jeg har det godt. En vækkelse af det sanselige, og af det, der findes mellem linjerne – af det intuitive, og visheden i mit hjerte om, at jeg er en del af et større hele.

 

Jeg ved det ikke.

 

Og sandheden er også, at selv hvis jeg gjorde, så er et livs færden - og det menneske, som rejsen igennem det former - ikke noget, man kan beskrive det fulde omfang af, bare sådan lige. Uanset, hvilken rækkefølge, tingene kommer i. Måske er det noget, der starter over en kop god kaffe, og langsomt folder sig ud derfra.

Når den er der
- så er den der

Alligevel er det dog min klare overbevisning – hvilket også er grunden til, jeg overhovedet arbejder på den måde, jeg gør – at mine ord, stemningen, rummet, de skaber her, enten vækker noget i dig, en følelse af genkendelse, eller også, at de ikke gør det. - Ligesom dine ord gør det hos andre. Og, ligeså vigtigt, at det faktisk ikke kræver ret meget for dig som læser at finde ud af, om det er det ene, eller det andet. 

Enten taler ordene til dig - eller også gør de ikke.

Jeg fortæller selvfølgelig mere om, hvad jeg tilbyder, her i mit online univers. -Og hvad Where Peace Begins betyder for mig, kan du også læse mere om.

 

Men ellers – hvis du oplever at blive talt til, og ønsker min hjælp med dit projekt - så lad os starte med en kop virtuel kaffe og se, om vi skal arbejde sammen. Enten i æteren, eller i det fysiske rum. Eller begge det. Uanset hvad, ville det glæde mig at møde dig.

vinger med tegn.png
 
Where Peace Begins er et dybt, personligt ønske om at skabe smukke rum og rammer om livets vigtigste fortællinger - om alt det, mennesker rummer og har på hjerte - sådan, at både de og deres fortællinger kan folde sig ud bedst muligt.
Om fortællingerne beretter om en virksomheds unikke visioner og ståsted i verden, eller om de leves i de usynlige lag i hverdagens rytme, betyder intet for mig, eller den måde, jeg arbejder med dem på.
 
De fortjener alle at blive fortalt.
 

Ønsket kommer fra det sted i mig, hvor en konstant og ubesværet skabelsesproces finder sted; en indre bevægelse, der har været med mig hele livet, og som har et fuldkommen entydigt fokus. Uanset, om de rum og rammer, jeg beskæftiger mig med, findes i et virtuelt hjem – altså på en hjemmeside – eller i et fysisk hjem,  er retningen altid den samme: Et ønske om at skabe skønhed gennem former, farver, teksturer og ord.

 

For hvor skønhed bor, dér begynder fred. Fred i det enkelte menneske, i familien, i virksomheden. Fred i vores fælles verden.

Længes du efter at give din private eller din virksomheds fortælling de bedste rammer at trives i? Efter at opleve, hvordan skønhed - som energetisk essens - kan støtte dig, din familie eller din forretning i at folde sig ud, og ultimativt finde ind til en dybere oplevelse af fredfyldt væren? 

 

Så er jeg lige her; where peace begins.

vinger med tegn.png

©2019 Kristine Stammer · Where Peace Begins. Alle rettigheder forbeholdes

www.wherepeacebegins.dk  | kristine@wherepeacebegins.dk  |  +(45) 6061 4864