• White Facebook Icon
  • White Instagram Icon
  • White LinkedIn Icon

indretning

»Sjælfuld indretning af dine vigtigste rum kan støtte dig i at få en dybere, mere nærværende oplevelse af og med din livsfortælling.«

En indretningsproces med mig er for dig, der ønsker at bringe en større grad af sammenhæng og harmoni, af orden og unika, ind i dine omgivelser. Det er for dig, der er nysgerrig på at opleve den form for ro og overskud, det kan give at bringe naturen indenfor. Og det er for dig, som - selvom du naturligvis har din egen personlige stil - kan genkende en del af dig selv i mit kreative udtryk.
Vi kan arbejde med et enkelt rum, eller med et større område af din bolig.  

balance

En nøje afstemt 

For mig er indretning lidt som at lave mad. Der skal være lidt af det hele - alle ingredienser må være nøje afstemt imod hinanden - for at en ret fungerer. Farver, størrelser og forskellige smagsnuancer må understøtte og balancere hinanden for skabe et samlet hele. 

Måske netop derfor handler indretning, for mig, aldrig om dyrt eller moderigtigt. Ikke at der er noget i vejen med hverken det ene eller det andet, men for at bringe et rum til live - for at fremkalde den sjælfuldhed, som dets beboere også indeholder - må der være lidt af det hele.

 

En nøje afstemt balance i sammensætningen af nyt og gammelt, rustikt og poleret, blødt og kantet, moderne og tidløst. En kostbar klassiker lige ved siden af et genbrugsfund, eller en "skulptur" fra skoven. 

Sådan opstår harmonien for mig. Sådan opstår et smukt og nærende rum; herfra skabes en åbning til en vedvarende stemning af fred og ro.

Smukke rammer om livets vigtigste fortællinger
»Skønhed har så mange forskellige ansigter og former. Den kan fx komme til udtryk i valg af ord, billeder, farver; i den rytme og sanselighed, der opstår imellem dem, når de spiller sammen.
Hvor skønhed bor, dér begynder fred

Ultimativt handler den kreative proces for mig om at skabe den størst mulige følelse af harmoni. Her hjælper skønheden mig med at navigere, og fungerer på den måde som en form for kompas, der fortæller mig, om jeg er på rette vej.

Når alle komponenter spiller sammen, når helheden indtræder, oplever jeg, at der opstår en uudtalt følelse af... aaah, ro. Jeg slapper af og får en følelse af plads. Både på de indre hylder og omkring mig. Skønheden bliver en portal til frihed - og til fred.«

En indretningsproces med mig er for dig, der ønsker at skabe fuldkommen overensstemmelse mellem udtrykket i dit virtuelle og fysiske univers. Det er for dig, der ønsker at synliggøre og understrege din virksomheds fortælling gennem sproglige, grafiske såvel som fysiske elementer. Og det er for dig, der ved, at sammenhængen mellem dine forskellige verdener er med til at skabe en følelse af stabilitet, kontinuitet, tryghed og genkendelighed - både hos dine kunder og dine ansatte.
Vi kan 

»En synlig visuel sammenhæng mellem dit virtuelle og fysiske univers, skaber tryghed og genkendelighed - både for dine kunder og dine ansatte.«

©2020 Kristine Stammer · Where Peace Begins. Alle rettigheder forbeholdes

www.wherepeacebegins.dk  · kristine@wherepeacebegins.dk  ·  +(45) 6061 4864  ·  35081038

Billeder: Jens Barslund