where peace begins

- rum til dine vigtigste fortællinger
  • Facebook
  • Instagram
  • Black LinkedIn Icon

Kristine Stammer

Indretningen af dine fysiske rammer - uanset om det er din private bolig eller din virksomhed - kan enten bane vejen for, at du har det godt, slapper af, og kan folde dig ud - eller de kan gøre det modsatte. 

Gennem naturligt smukke og unikke elementer, hjælper jeg dig - enten i dit hjem eller i din virksomhed - med at skabe ro, orden og sammenhæng i dine ydre rum. Sådan at dit livs fortælling får lov til at åbne sig, og arbejde for dig, i dine indre rum.

Vi kan arbejde med alle rum - eller blot starte med et enkelt.

Din hjemmeside er det virtuelle rum, hvor din virksomhedsfortælling folder sig ud. Den er din virksomheds hjem i æteren.

Ligeså levende, som din virksomhedsfortælling kan være i dig, lige så svær kan den være at sætte ord, form og billeder på. Ligeså svært kan det være at give den gode, sammenhængende rammer.

Gennem æstetisk webdesign, hjælper jeg din virksomhed med at blive tydelig - med at give dens vigtigste fortælling de rum og rammer, den fortjener. 

Din virksomhedsfortælling er de sproglige stemninger, der forbinder dig, såvel som dine kunder med din virksomheds essens. Fortællingen kommer bl.a. til udtryk på din hjemmeside, i de tilbud, du sender til dine kunder, i dine projekter og i dine e-mails.

 

Din fortælling er dine kunders umiddelbare mulighed for at opdage, om dit tilbud passer til deres behov. Om din forståelse af kvalitet, integritet og stil matcher deres.

Jeg hjælper dig med at sætte ord og form på hele eller dele af din fortælling, sådan at både du og den kan blive synlig for verden.

where peace begins

webdesign · indretning · historiefortælling

Dine vigtigste fortællinger får plads til at folde sig ud - og du får lov til at opleve deres kraft - når du skaber sammenhæng i og imellem de rum, hvor fortællingerne lever: Dine indre, ydre og virtuelle rum.

Gennem en linse af naturlig skønhed og harmoni, hjælper jeg dig med at indrette dine fysiske rum, designe dine virtuelle rum og beskrive dine indre rum, sådan at de kan begynde at arbejde sammen - og derfra, arbejde for og med dig.

 

I den enhed og forbindelse, der opstår imellem dig og dine rum, findes en åbning til fred. Fred i dig - og fred omkring dig. Mit største ønske er, at vi finder sammen om at skabe den åbning, finder sammen om at skabe den fred.

 

Nyheder & Inspiration

Det vil glæde mig at få lov at dele inspiration og gode tilbud med dig.

Tilmeld dig nyhedsbrevet, og så ses vi engang imellem i din indbakke.

kontakt

Kristine

Hvis du har spørgsmål til, hvordan jeg kan hjælpe dig - enten med dit fysiske eller dit virtuelle hjem - er du velkommen til at kontakte mig.

e-mail

kristine@wherepeacebegins.dk

telefon

+(45) 6061 4864

»Mit ønske er at videregive en oplevelse af, at fred og harmoni kan opstå igennem det naturlige og det naturligt smukke. - Igennem farver, ord og former, der taler sammen og skaber fine, rolige toner. Toner, der virker som en form for livets underlægningsmusik, som - selvom den ikke kan høres - mærkes i de finere lag af vores bevidsthed, og kan fungere som en usynlig hånd i ryggen. Som samler dig og mig om at have det godt. 

 

Herfra oplever jeg, at vi kan begynde at bevidne livets magi, som den bliver synlig i kraft af vores vigtigste fortællinger«.

»Skønhed, i sin essens, udgør for mig en åndelig praksis, der løfter, healer og skaber fred og ro«

følg med

på bloggen

Bloggen er mit personlige skriveværksted, hvor jeg deler tankestrømme, indsigter og oplevelser. Ofte vækkes der noget i mig, når jeg skriver, så udover at være et kreativt outlet, er skriblerierne et middel til større selvforståelse. Måske det også kan åbne noget i dig at læse med. Uanset hvad, er du velkommen.

©2020 Kristine Stammer · Where Peace Begins. Alle rettigheder forbeholdes

www.wherepeacebegins.dk  · kristine@wherepeacebegins.dk  ·  +(45) 6061 4864  ·  35081038

Foto: Jens Barslund