vinger med tegn.png
  • Facebook
  • Instagram
  • Black LinkedIn Icon

det virtuelle rum

hjemmeside design

Virksomhedens

hjem i æteren

Igennem ord og billeder danner din hjemmeside de virtuelle rammer om din virksomheds vigtigste fortælling - om dens bidrag til verden. Derfor er den mere, end blot et online visitkort.

En hjemmeside er din virksomheds hjem i æteren. Det er den adresse, de rum, dine kunder kan træde ind i, for at fornemme din særlige vibe, uden de behøver at rejse efter det.

Det er deres mulighed for at opdage, om samklang kan opstå i jeres møde; om der er et match imellem det, din virksomhed har at tilbyde, og det, som de - dine kunder - har brug for.

Siden 2006 har jeg hjulpet virksomheder med at skabe deres virtuelle hjem, med det formål at yde deres essensfortælling retfærdighed. I et kreativt samarbejde med disse virksomheder, har jeg skabt liv, skønhed, sammenhæng og åbenhed i deres samlede udtryk - i deres "hjem". Min filosofi er, at et smukt og åbent hjem - et hjem, der lever - danner grobund for, at alle de gode historier kan komme frem i lyset, og at mennesker kan mødes og trives. Og det er uanset, om det hjem findes på en fysisk adresse eller et sted i æteren.

Ønsker du dig smukke rammer om din virksomheds vigtigste fortælling, sådan at den kan begynde at arbejde, både for dig og dine kunder, vil det glæde mig også at hjælpe dig. Du kan læse om selve designprocessen på denne side. Finder du ikke svar på eventuelle spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte mig.

arbejdsprocessen

Mere om

 
Vi arbejder sammen om at finde ind til dine ønsker

Skabelsen af din nye hjemmeside tager udgangspunkt i et kreativt samarbejde, hvor vi i fællesskab pejler os ind på det udtryk, du har i tankerne. Du viser mig, hvad du kan lide, og jeg spejler det tilbage til dig i et samlet grafisk udtryk, der bliver sidens visuelle fundament.

For at kunne hjælpe dig bedst muligt, er det dog vigtigt, at du ikke først skal til at definere din virksomhed eller dine ydelser. Har du brug for støtte til den del af din forretningsudvikling, har jeg et samarbejde med Pernille Mandira Mouritsen, én af landets dygtigste rådgivere, som kan hjælpe dig med at finde klarhed omkring de grundlæggende aspekter i din virksomhed - inden vi mødes. 

Har du derimod fat i kernen i din virksomhed, kan vi mødes om at få tydeliggjort din fortælling ved at give den de smukkest mulige rammer. På den måde bliver den ikke kun nem at finde for dine kunder, men også indbydende at interagere med - hvilket ultimativt giver jer de bedste vilkår for at mødes og udveksle med hinanden.

Hjælp at hente, når ordene ikke vil ud

En stor del af en hjemmesides samlede udtryk ligger i den fortælling, der folder sig ud over indholdssiderne. De billeder, som fortællingens ord er med til at skabe hos dine besøgende, er akkurat ligeså vigtige, som billeder af dig og din virksomhed.

For at sikre, at den sproglige del af din side er ligeså smuk og sammenhægende som den grafiske, kaster jeg det, én af mine kunder kalder "tryllestøv", over dine tekster.

 

Da det er dig, der kender lyden af og sproget i din virksomhed bedst, fungerer det nemlig sådan, at jeg formulerer en række spørgsmål til dig, som du svarer på - på skrift. Dine rå-tekster danner således udgangspunktet for sidens fortælling. Min opgave er at guide dig i skriveprocessen, samt at justere, smukkesere og stramme op, hvor end det måtte være nødvendigt, når du er klar.

Skulle det være sådan, at du har svært ved at få ordene ned på papir, har jeg også mulighed for at føre pennen for dig. Dog vil det være en særskilt opgave, som ligger udover selve hjemmesiden.

Frihed til kunst og kreativ udfoldelse

Som kunstner ligger min gave altså i at se og skabe skønhed og sammenhæng. Det gælder både i forhold til valg af farver, former og billeder, og når det drejer sig om valg af ord. Det er her, min passion bor og finder næring - ikke i html-koder, opsætning af style sheets og andre, for mig, mere teknisk orienterede discipliner.

For at have så stor kunstnerisk frihed som muligt - for at kunne skabe det smukkeste resultat for dig - arbejder jeg således med det medie, hvor den kreative proces flyder hurtigst, nemmest og bedst. Hvor afstanden imellem det, jeg ser for mit indre øje, og det færdige billede, er den korteste. 

For mig hedder det medie WIX. Herigennem oplever jeg, at jeg har mulighed for at oversætte den inspiration, jeg modtager, til en konkret, smuk - og, naturligvis ligeså vigtigt - velfungerende hjemmeside til dig.

Har du spørgsmål til WIX, eller den kreative proces generelt i forbindelse med et samarbejde med mig, er du naturligvis altid velkommen til at kontakte mig.

Min arbejdsmetode er opstået i sin egen unikke form i det krydsfelt, der findes imellem det intuitive og det intellektuelle - mellem hoved og hjerte. Den har - ved jeg nu - været med mig hele livet, og er den fine vekselvirkning, der opstår, når jeg lader mine sansninger af et andet menneske, arbejde tæt sammen med de greb, jeg rent fagligt eller erfaringsmæssigt ved, skaber gode resultater. 

 

Mit arbejde former sig således efter de mennesker, jeg samarbejder med, og jeg kan derfor ikke sige, at jeg har en eksakt formel. Alligevel er der altid én fællesnævner, der kendetegner retningen: En nænsom opdagelse af det menneskes inderste skønhed, som jeg arbejder med. En opdagelse, der afspejles i den sammenhæng imellem former, farver, ord og billeder, der fremstår i det endelige resultatet. Som skaber de bedst mulige rammer om netop det særlige menneskes fortælling.

Eksempler på

hjemmeside design

Nedenfor findes nogle af de hjemmesider, jeg har haft fornøjelsen af at skabe i samarbejde med nogle af de mest spændende, dygtige og dedikerede mennesker, jeg kender. 

 

Fælles for dem alle er, at de er resultatet af et flerårigt samarbejde, der har ladet hjemmesiden udvikle sig i takt med mennesket bag - hvilket efter min mening er både den mest givtige og bæredygtige måde at gå til værks på. 

©2019 Kristine Stammer · Where Peace Begins. Alle rettigheder forbeholdes

www.wherepeacebegins.dk  | kristine@wherepeacebegins.dk  |  +(45) 6061 4864